Андреј Маслинко и наредна сезона член на КК Пелистер, со нова управа до нови усп…

Андреј Маслинко и наредна сезона член на КК Пелистер, со нова управа до нови успеси.

Повеќе информации можете да прочитате на следниот линк:

https://www.kos.mk/pelister-go-zadrzha-maslinko-i-so-nova-uprava-odi-vo-novi-uspesi/
Source

Share