ВЕЧЕН СПОМЕН, ЌЕ БИДЕ КАРПАЛАК ! 08.08.2001 г. – ЗАСЕДА НА УЧК КАЈ МЕСТОТО КА…

⬛🇲🇰⬛️ 😢 ВЕЧЕН СПОМЕН, ЌЕ БИДЕ КАРПАЛАК ! 08.08.2001 г. – ЗАСЕДА НА УЧК КАЈ МЕСТОТО КАРПАЛАК ! 🕊
Нане Наумоски
Сашо Китаноски
Горан Миноски
Ердован Шабаноски
Љубе Грујоски
Бранко Секулоски
Дарко Вељаноски
Пеце Секулоски
Веби Рушитоски
Марко Деспотоски ВЕЧНА ВИ СЛАВА ХЕРОИ !


Source

Share