Екипата на Еурофарм Пелистер е победник на вториот меморијален турнир во ракоме…

‼️🟢⚪️💪🏆 Екипата на Еурофарм Пелистер е победник на вториот меморијален турнир во ракомет “Крсте Андоновски”
Source

Share