Екипата на Пелистер го запиша првиот пораз оваа сезона ! Фк Кожув – ФК ПЕЛИСТЕР…

☘️ Екипата на Пелистер го запиша првиот пораз оваа сезона ! Фк Кожув – ФК ПЕЛИСТЕР 3-2 (2-1) 🚨 САКАМЕ ПРВА ЛИГА !
Source

Share