,,За уметници стварно ве бива, побарајте стадион, доста играте на нива.” ,,Во …

🍇 ,,За уметници стварно ве бива, побарајте стадион, доста играте на нива.” 🍇 ,,Во фаза сте – просјачки стап, Мицкоски комита ќе ви направи шах-ма4.” ТИКВЕШ – Вардар 1:0 ☘️🍇 ЧКЕМБАРИ И ЛОЗАРИ, ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ, СИТЕ ШТО НЕ МРАЗИТЕ – КУ*ОТ ДА ГО ПУШИТЕ !
Source

Share