Комисијата на ЕХФ вчера и денес ја посети Битола, односно СС ,,Боро Чурлевски” …


🚨 Комисијата на ЕХФ вчера и денес ја посети Битола, односно СС ,,Боро Чурлевски” каде се вршат сериозни градежни зафати, но времето полека се наближува до првиот натпревар од лигата на шампионите.

📢 Официјалниот одговор од ЕХФ за тоа дали ,,Боро Чурлевски” ќе добие зелено светло, ќе пристигни кон крајот на месец Август, а до тогаш 80%-90% од градежните активности треба да се готови.
Source

Share