Плановите скроени, екипите спремни! Сабота почнуваме јако и нема застанвање, ОД…

Плановите скроени, екипите спремни!
Сабота почнуваме јако и нема застанвање, ОДИМЕ ДО КРАЈ❗ СИТЕ НА СТАДИОН 16ч.
Source

Share