Пријателски натпревар Еурофарм Пелистер – Охрид 30-23 (15-13) Спортска сала „Бо…


Пријателски натпревар
Еурофарм Пелистер – Охрид 30-23 (15-13)

Спортска сала „Боро Чурлевски“ – Битола
Судии: Димитар Митревски и Благојче Тодоровски

Еурофарм Пелистер:
Лесјак, Кизиќ, Гедбан, Нилсен 2, Кузманоски 6, Костески 2, Борзаш 5, Кисум 1, Васиљев, Петровиќ 3, Цехте 3, Пешевски 2, Пав. Атанасијевиќ, Пет. Атанасијевиќ 1, Стевановиќ, Танкоски 2, Ѓорговски 3, Дејвис, Сери
Седмерци: 4/3
Исклучувања: 4 минути

Охрид:
Ѓоргоски, Бркиќ, Ристевски, Орјаканидѕе 1, Бојаниќ 3, Ојлески 1, Сафренко, Шешиќ 3, Цирар 9, Дрогришки, Крстески, Стоилевски, Тасески 3, Андоноски, Кукоски, Шипинкоски 1, Каракоч 2
Седмерци: 8/8
Исклучувања: 2 минути
Source

Share