Прослава на „Чкембари“ со трофејот во Суперкупот


И покрај најлошиот можен термин, сите да дајме дополнителен напор и за инает, утре да се појавиме во шо поголем број. Ние не би биле ЧКЕМБАРИ ако не го напрајме и невозможното возможно.

Утре на бутки 14ч. ОДИМЕ СТРУМИЦА!!!

А таму, уште еднаш во чкембарска изведба славенички ќе ја пејме АКО ОДАМ ВО БИТОЛА!!!
Source

Share