Сабота 11:30ч. на бутки. ГОСТУВАЊЕ ВО НЕГОТИНО! Уште една утакмица со 2 навивач…

Сабота 11:30ч. на бутки. ГОСТУВАЊЕ ВО НЕГОТИНО!

Уште една утакмица со 2 навивачки групи, двобој на трибините и на терен.
На трибините победникот е веќе јасен, ДА ГО РАЗЈАСНИМЕ И НА ТЕРЕНОТ!
Борбата продолжува, се враќаме со 3 бода од Неготино.
ОДИМЕ ЈАКО!
Source

Share