Со победа над екипата на Татран Прешов, екипата на Еурофарм Пелистер обезбеди са…

‼️🟢⚪️💪Со победа над екипата на Татран Прешов, екипата на Еурофарм Пелистер обезбеди саботно финале на турнирот “Крсте Андоновски”
Source

Share