ФК Пелистер го одработи последниот тренинг и замина за Струмица каде утре ќе има…


ФК Пелистер го одработи последниот тренинг и замина за Струмица каде утре ќе има прв натпревар од оваа натпреварувачка сезона. Изјави пред натпреварот дадоа нај искусните фудбалери Борче Маневски и Благоја Љамчевски за натпреварот против ФК Беласица. Свое видување за почетокот на првенството има и тренерот Влатко Костов.
Source

Share