ФК Пелистер денес го одработи последниот тренинг и ќе патува во карантин за утре…


ФК Пелистер денес го одработи последниот тренинг и ќе патува во карантин за утрешниот дуел против ФК Саса Каменица. Во пресрет на утрешниот натпревар свои изјави дадоа фудбалерите од нападот и тоа Дарко Размоски и Бојан Спиркоски.




Source

Share