Ѓорѓиев Крумислав на центарот во Чегране – ФК Пелистер Битола

Делегирани се судиите за 9. коло во ВМФЛ!
Крумислав Ѓорѓиев ќе ја дели правдата на натпреварот против екипата на ФК Арсими! Повеќе инфо ⤵️

Ѓорѓиев Крумислав на центарот во Чегране – ФК Пелистер БитолаSource

Share