,,ЈУГО К ВАГИНО СКОПСКА !” ● Ова е одговорот на БИТОЛСКАТА ПУБЛИКА за сите да …


📢 ,,ЈУГО К ВАГИНО СКОПСКА !”

● Ова е одговорот на БИТОЛСКАТА ПУБЛИКА за сите да ни простите изедени ГОМНА од страна на Југослав Костовски и националниот сервис МРТ изминатите година дена. Прекин на преноси на натпреварите од Битола, не пренесување на некои дерби натпревари, а наместо тоа пренос на некои третокласни натпревари. Последниот блам на МРТ беше на преносот од кошаркарското дерби меѓу Пелситер и МЗТ во Битола, кога преносот беше прекинат и без никаква најава пренасочен од МРТ1 на МРТ.

🤡 ЗНМ брзо истрча да ги одбрани колегите од МРТ и остро реагираше на оваа порака. Секако истите тие од ЗНМ, ниту ЕДНАШ до сега не реагирале и не ги осудиле своите колеги од МРТ.

А СЕКСИ ШОП ?
А АЕРОДРОМ ?

🖕 СЕГА ПУШЕТЕ !
Source

Share