Јужната банда ве повикува, утре 14ч сите под тумбе кафе! Фк ПЕЛИСТЕР – Фк Скопј…

Јужната банда ве повикува, утре 14ч сите под тумбе кафе!

Фк ПЕЛИСТЕР – Фк Скопје

Нов графит на Чкембари Нова-Битола
Source

Share