1/16 Финале КУП на Македонија ФК АРСИМИ – ГФК ТИКВЕШ 1930 20.09.2023 (СРЕДА…

📢 1/16 Финале КУП на Македонија
⚽ ФК АРСИМИ – ГФК ТИКВЕШ 1930
🗓️ 20.09.2023 (СРЕДА)
🕒 15:00 часот
🏟️ Стадион во с.Г.Речица – Тетово
#НапредТиквеш
Source

Share