1/16 КУП НА МАКЕДОНИЈА ФК Арсими – ФК Тиквеш 1:2 (0:2) 12′ Иван Ивановски 33’…

1/16 КУП НА МАКЕДОНИЈА

ФК Арсими – ФК Тиквеш 1:2 (0:2)

12′ Иван Ивановски
33′ Филип Михаилов

Во недела на домашен терен со почеток во 15:00 часот ја пречекуваме ФК Брегалница од Штип.
Source

Share