13:00 ч. СИТЕ ПРЕД БУТКИ ! ОДИМЕ ВО ГОЛЕМА БРОЈКА ЗА СТРУМИЦА ! ЗА ЧКЕМБАРИ, …

📢 13:00 ч. СИТЕ ПРЕД БУТКИ ! 🚌 ОДИМЕ ВО ГОЛЕМА БРОЈКА ЗА СТРУМИЦА ! ☘️ ЗА ЧКЕМБАРИ, ЗА ПЕЛИСТЕР, ЗА БИТОЛА !
Source

Share