16:00 часот собир на ЧКЕМБАРИ пред стадион ! Одлични временски услови и тајмин…

☘️ 16:00 часот собир на ЧКЕМБАРИ пред стадион ! 🍺 Одлични временски услови и тајминг, освежување со ладно точено, а исто така ќе можите да набавите и од новите привезоци.
Source

Share