3 кола, 3 победи. На домашен терен ГРК ТИКВЕШ 2014 одигра одличен натпревар и ј…

3 кола, 3 победи. На домашен терен ГРК ТИКВЕШ 2014 одигра одличен натпревар и ја совлада екипата на РК СТРУГА. 27-22 (14-10)
Source

Share