3⃣8⃣ ГОДИНИ – ЧКЕМБАРИ БИТОЛА ! 38 години од оформувањето на најд…


3️⃣8️⃣ ГОДИНИ – ЧКЕМБАРИ БИТОЛА !

38 години од оформувањето на најдобрата навивачка група во МАКЕДОНИЈА. 38 години најсветлата точка во Битола. 38 години непокор, единство, братство, другарство. Генерации и генерации сите овие 38 години оставиле траен белег, не само во Битола туку на македонската тифо-сцена, но и пошироко. Инспирација и љубов кон ПЕЛИСТЕР.

Во таа чест, од денес па се до ракометниот натпревар од лигата на Шампиони против Кил, ќе објавиме 38 фотографии и сеќавање на сите генерации на ЧКЕМБАРИ.

☘️ СРЕДА СИТЕ НА РАКОМЕТ !
Source

Share