АЛЕН Е ШАМПИОН НА МЕЃУНАРОДНИОТ ТУРНИР ВО БОКС ,,ЗЛАТНА РУКАВИЦА”, АЛЕН Е СВЕТС…

🏆 АЛЕН Е ШАМПИОН НА МЕЃУНАРОДНИОТ ТУРНИР ВО БОКС ,,ЗЛАТНА РУКАВИЦА”, АЛЕН Е СВЕТСКО, А НАШЕ ❗️ 🥊 Ален Рустемовски го совлада русинот Евгени Лиашков во големото ФИНАЛЕ. 💪 ЧЕСТИТКИ И САМО ЈАКО ! ☘️ БИТОЛА И БК ,,ПЕЛИСТЕРСКИ ЈУНАК” ИМААТ ШАМПИОН ! 🤔 ГРАД БИТОЛА
💰 БИЗНИСМЕНИ?
🇲🇰 МАКЕДОНИЈО?
Source

Share