АЛЕН РУСТЕМОВСКИ ЌЕ ЈА ПРЕТСТАВУВА МАКЕДОНИЈА ВО 1/4 ФИНАЛЕТО ! Рустемовски уб…

🇲🇰🥊 АЛЕН РУСТЕМОВСКИ ЌЕ ЈА ПРЕТСТАВУВА МАКЕДОНИЈА ВО 1/4 ФИНАЛЕТО ! 💪 Рустемовски убедливо со 3-0 го совлада италијанецот Франческо и закажа дуел во 1/4 финалето со Ротланд Ферес од Унгарија. 👊 Честитки за Рустемовски и неговиот клуб ,,Пелистерски Јунак” кои гордо ги бранат боите на Македонија.
Source

Share