Ален Рустемовски денес во Будва, Црна Гора ќе ја претставува Македонија во кате…

🥊🇲🇰 Ален Рустемовски денес во Будва, Црна Гора ќе ја претставува Македонија во категоријата до 60кг. Учество на европскиот куп ќе земат 178 боксери од 33 држави, а турнирот има и висок паричен фонд. Во првата борба, Ален за противник ќе го има Францеско Лозија од Италија. 💪 Среќно Ален и само јако !
Source

Share