АЛЕН РУСТЕМОВСКИ Е ВО ФИНАЛЕТО НА ,,ЗЛАТНА РУКАВИЦА” – ЧАЧАК, СРБИЈА ! Финале…


🏆 АЛЕН РУСТЕМОВСКИ Е ВО ФИНАЛЕТО НА ,,ЗЛАТНА РУКАВИЦА” – ЧАЧАК, СРБИЈА !

🥊 Финалето на меѓународниот Бокс турнир во Чачак, Србија ,,Златна Рукавица” во кое силите ќе ги одмерат Ален Рустемовски од ,,Пелистерски Јунак” и русинот Евгени Лиашков ќе биди со пренос на ,,Arena Fight” со почеток од 18:30 ч., а големото финале се очекува да биде околу 19:00 ч..

☘️ БИТОЛА ЌЕ ДОБИЕ МЕЃУНАРОДЕН БОКС ШАМПИОН, СРЕЌНО АЛЕН !
Source

Share