Андреј Маслинко е новиот капитен на вицешампионот Пелистер

„Посебна чест ми е што сум избран за капитен на овој клуб. Се пронајдов во Битола, убаво ми е во градот, во клубот и верувам дека со новиот спонзор и новиот проект ќе се бориме за големи работи. Верувам дека Пелистер ќе води битка со МЗТ Скопје и Работнички за титулите на домашна сцена.”

Андреј Маслинко е новиот капитен на вицешампионот ПелистерSource

Share