Беса стои на патот кон нашата цел, ВРЕМЕ Е ДА ЈА ПРЕГАЗИМЕ! Собир 12ч. пред ста…


Беса стои на патот кон нашата цел, ВРЕМЕ Е ДА ЈА ПРЕГАЗИМЕ!

Собир 12ч. пред стадион, почеток 13ч.

Се е спремно за утрешниот голем ден за фудбалска Битола.
Чкембари подготвуваат специјално издание и од тука повикуваме на поголема масовност за утрешната утакмица.
ВРЕМЕ Е ДА ИЗДОМИНИРАМЕ ВО СЕКОЈ ПОГЛЕД.

За прва лига СИТЕ НА ТРИБИНА☘
Source

Share