Беше задоволство да се биде дел од ТВ турнирот на шампионите во Добој и да се на…


📸🟢⚪️Беше задоволство да се биде дел од ТВ турнирот на шампионите во Добој и да се натпреваруваме со врвните екипи од континентот. Наша обврска како шампион на Македонија и поранешен освојувач на турнирот беше да се бориме за секоја топка, против секој ривал, на секој натпревар.

Мисијата успешно завршена!

Погледнете ги највпечатливите фотографии од Еурофарм Пелистер на турнирот:
Source

Share