Била секогаш и ќе остане…! Недела 20.08.2023 ФК Тиквеш – ФК Шкендија 17:00 ч…

Била секогаш и ќе остане…!

Недела 20.08.2023
ФК Тиквеш – ФК Шкендија 17:00 часот

Собирот за утрешниот натпревар започнува во 15:30 часот во “Парк на Револуција”.
Source

Share