Билети за натпреварот Еурофарм Пелистер – Кил ќе се продаваат и пред влезот на с…

‼️💚🤍Билети за натпреварот Еурофарм Пелистер – Кил ќе се продаваат и пред влезот на спортската сала ,,Боро Чурлевски” од 17:00 часот.
Source

Share