БИТОЛА ИМА НОВ БАЛКАНСКИ ШАМПИОН – БОЈАН МИЛЕСКИ ADCC Софија 2023 во конкуре…


🏆🇲🇰 БИТОЛА ИМА НОВ БАЛКАНСКИ ШАМПИОН – БОЈАН МИЛЕСКИ ❗️

🔥 ADCC Софија 2023 во конкуренција од 350+ борци од Бугарија, Грција, Романија, Италија, Кипар, Данска, Македонија и уште многу други успеавме да имаме БАЛКАНСКИ ШАМПИОН до 76.9кг., БОЈАН МИЛЕСКИ со 100% ефектен настап и 4 победи против два противници од Бугарија и два противници од Грција, без ниту еден изгубен поен и со доминантно борење каде сите противници ги доминираше со одлична takedown game и супер контрола во партер со притисок и во една борба полуга на рака (armbar).

💪 БРАВО БОЈАН, САМО ЈАКО НАПРЕД !
Source

Share