БЛАГОДАРНОСТ до #Деан_Смилевски_ДеЛа_Мебел за донацијата во канцеларијата на ГФК…

БЛАГОДАРНОСТ до #Деан_Смилевски_ДеЛа_Мебел за донацијата во канцеларијата на ГФК Тиквеш 1930 Кавадарци/FC Tikves 1930 Kavadarci 👍
🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️

Source

Share