БЛОК ВЛЕЗНИЦА ГРК ТИКВЕШ 2014 оваа полусезона ќе се натпреварува во Група А зае…


БЛОК ВЛЕЗНИЦА

ГРК ТИКВЕШ 2014 оваа полусезона ќе се натпреварува во Група А заедно со :
РК АЛКАЛОИД
ГРК ОХРИД
РК СТРУГА
РК ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР 2
РК АЕРОДРОМ
РК СКОПЈЕ
МРК КУМАНОВО

Во оваа групна фаза ГРК ТИКВЕШ на домашен терен ќе одигра 7 натпревари.

Од 1ви до 8ми Септември во Caffee To Go Infinity имате можност да купете БЛОК ВЛЕЗНИЦА за сите 7 натпревари.
Source

Share