БОГАТА НЕДЕЛА ВО РАКОМЕТНО КАВАДАРЦИ! Вторник 10.10.2023 во 19:30 во с.с. Јасми…

БОГАТА НЕДЕЛА ВО РАКОМЕТНО КАВАДАРЦИ!

Вторник 10.10.2023 во 19:30 во с.с. Јасмин во 6то коло од Супер машка лига, Група А, ГРК ТИКВЕШ 2014 ја пречекува екипата на РК СКОПЈЕ 2020.
Source

Share