Богдан, Урош и Павле ја прославуваа секоја ‘тројка’ на кошаркарите на КК Пелисте…

👌Богдан, Урош и Павле ја прославуваа секоја ‘тројка’ на кошаркарите на КК Пелистер, во натпревар во кој Пелситер загуби со 2 разлика од екипата на Работнички во ,,Боро Чурлевски”. 📸 ФОТО: BitolaNews
Source

Share