Боксерскиот клуб ,,Пелситерски Јунак” заврши како третопласиран во сите категор…

🥊☘️ Боксерскиот клуб ,,Пелситерски Јунак” заврши како третопласиран во сите категории во македонската бокс лига. 🇲🇰💪Честитки момци, само напред !

Source

Share