Браќа Лозари, сите Вие кои ги испишавте првите страни од Кавадаречкото навивање …


Браќа Лозари, сите Вие кои ги испишавте првите страни од Кавадаречкото навивање и бевте директни учесници во првите дуели со скопски Вардар, сите Вие кои денес гордо го браните името на градот и посакувате вистински навивачки опонент, и сите Вие кои низ годините наназад стоевте под црвено-белото знаме, време е за најголемата мобилизација за црвено бела доминација. По повеќе од две децении официјален натпревар, време е за големо навивачко дерби со Комити. Натпреварот почнува во 15:00 часот, а големиот собир е во 12:30 на градскиот плоштад, а црвено белиот шал е задолжителен детал.

ЗА ЛОЗАРИ, ЗА ТИКВЕШ ЗА КАВАДАРЦИ!
Source

Share