ЧКЕМБАРИ СЛАВАТ РОДЕНДЕН – СРЕДА 16:30ч плоштад “Магнолија” Припремите за спект…

ЧКЕМБАРИ СЛАВАТ РОДЕНДЕН – СРЕДА 16:30ч плоштад “Магнолија” ☘️ Припремите за спектаклот во среда се при крај💪🏻
Носи шал и биди дел од него
Со кортео најкасно тргнуваме во 17:30ч.
РК. Е. ПЕЛИСТЕР – Рк. Кил 18:45ч.
Source

Share