Делегирани судиите за 4. то коло на ВМФЛ.Трпчевски ќе дели правда во Битола! – ФК Пелистер Битола

Делегирани се судиите за 4.то коло од ВМФЛ.
Стојанче Трпчевски ќе ја дели правдата во Битола! Повеќе инфо ⤵️

Делегирани судиите за 4. то коло на ВМФЛ.Трпчевски ќе дели правда во Битола! – ФК Пелистер БитолаSource

Share