ДЕНЕС ДЕРБИ ! КК ПЕЛИСТЕРА ја пречекува екипата на Кк МЗТ Скопје, со почеток од…

🚨 ДЕНЕС ДЕРБИ ! КК ПЕЛИСТЕРА ја пречекува екипата на Кк МЗТ Скопје, со почеток од 18:30 во ,,Боро Чурлевски” ! ☘️ СИТЕ В САЛА, ОДИМЕ ПО ПОБЕДА !!!
Source

Share