Денес од 16:00 пријателски натпревар со ФК “Детонит-Плачковица” во Радовиш ! …

📣 Денес од 16:00 пријателски натпревар со ФК “Детонит-Плачковица” во Радовиш !
🔴⚪🔴⚪ ГФК ТИКВЕШ 🔴⚪🔴🔴
Source

Share