Денес во 16:30 часот започнува собирот во кафезот на гимназијата кои не води на …


Денес во 16:30 часот започнува собирот во кафезот на гимназијата кои не води на првиот натпревар во оваа ракометна сезона. Собирот на најверните ќе трае до 17:40 часот од каде заеднички ќе се упатиме кон нашата источната трибина во спортската сала “Јасмин”. Понеси шал и дојди на уште една гроздоберска прослава!

Дојди и ти, од над зависи!
Source

Share