Денес во богата спортска Сабота, се наоѓаат и ракометните екипи. Во 13:00 ч. …


🔥 Денес во богата спортска Сабота, се наоѓаат и ракометните екипи.

🟢 Во 13:00 ч. екипата на Еурофарм Пелистер 2 ја пречекува екипата на Аеродром.

⚪️ Во 17:00 ч. екипата на Еурофарм Пелистер ја пречекува екипата на Бутел.

🎫 Поединечните билети се по цена од 100 ден.

🔥 Два ракометни натпревари за загревање, а потоа кошаркарското дерби и се тоа во ,,Боро Чурлевски” !

💪ДА ГИ БОДРИМЕ ЦЕЛЕНО-БЕЛИТЕ !

Source

Share