Денес, во с.с. Јасмин во Кавадарци се одигра општински ракометен натпревар. На н…

Денес, во с.с. Јасмин во Кавадарци се одигра општински ракометен натпревар. На натпреварот земаа учество и наши ракометари од сениорскиот тим на ГРК Тиквеш 2014.Source

Share