Домен Тајник Сакам да им се заблагодарам на сите навивачи кои што дојдоа да нè …


Домен Тајник

Сакам да им се заблагодарам на сите навивачи кои што дојдоа да нè бодрат. Беше одлично да се игра на ваква атмосфера. Знаевме што значи Кил во ракометот – еден од најдобрите ракометни клубови во Европа.

Мислам дека го одигравме еден од најдобрите натпревари оваа сезона. Ние сме нова екипа и навистина ни треба време за да се воиграме. Ако продолжиме вака мислам дека можеме да го победиме кој било тим во Лигата на шампионите во Битола. Пред ваква публика е многу полсено да се игра.
Source

Share