EHF European Cup Со огромна чест и задоволство ви го најавуваме нашиот прв нат…


EHF European Cup

Со огромна чест и задоволство ви го најавуваме нашиот прв натпревар во првото учество во ЕХФ натпреварувањата.

GRK Tikves 2014 – FORTHOF UHK Krems

Недела, 15ти октомври 2023 година
19:00 часот с.с Јасмин, Кавадарци

Поради големиот интерес за овој натпревар картите од среда 11.10.2023 година ќе се продаваат во Caffe to go Infinity секој ден до Сабота.
Цената на картата за овој натпревар е 300 денари. Бројот на карти е ограничен.

Нашите најверни фанови ги известуваме дека Блок картите ќе важат за овој натпревар.

Секој ден од 12:00 часот до 14:00 часот ќе имате можност и да се дружите и фотографирате со нашите ракометари во Caffe to go Infinity.
Source

Share