Екипата на Еурофарм Пелистер 2 запиша значајна победа во битката за ,,Плеј-Оф”…

☘️ Екипата на Еурофарм Пелистер 2 запиша значајна победа во битката за ,,Плеј-Оф” ! Рк Скопје – Рк Еурофарм ПЕЛИСТЕР 2 26-33 (13-14) 🎖 Најефикасен во редовите на пелистерци беше Стефан Талевски со 7 голови.
Source

Share