Екипата на Пелистер и Чкембари се враќаат со три бода од Неготино ! Фк Вардар …

💪 Екипата на Пелистер и Чкембари се враќаат со три бода од Неготино ! Фк Вардар Неготино – ФК ПЕЛИСТЕР ☘️ Честито победа !
Source

Share