Екипата на Рк В.1961 официјално побара одложување на дерби натпреварот во недел…


🤡 Екипата на Рк В.1961 официјално побара одложување на дерби натпреварот во недела, наводно како што велат поради некаков “стомачен вирус”.

📢 АПЕЛИРАМЕ ДО ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР ДА НЕ ПРИФАЌА НИКАКВО ОДЛОЖУВАЊЕ И ПОМЕСТУВАЊЕ НА НАТПРЕВАРОТ, А СО ТОА ДА СТАВИ ЕДНАШ ЗА СЕКОГАШ КРАЈ НА ВАКВИТЕ СЦЕНАРИЈА ОД ‘РАКАВИТЕ’ НА СПОРТСКИОТ СО ВЛЕЧКИТЕ !

🔥 В НЕДЕЛА СИТЕ В САЛА, БИТОЛА ЌЕ ГОРИ ❗️
Source

Share